Igangværende sager


Vestergaard Nielsen har flere sager kørende. Her kan du få en kort beskrivelse af, hvad vi beskæftiger os med her og nuMÆRSK domicil Amerikas Plads


Vestergaard Nielsen A/S har gang i en større apteringsopgave på MÆRSK nye kontordomicil, hvor vi skal stå for levering og montering af indvendige glaspartier og vinduer, akustiklofter, buede akustikvægge, gipsvægge, balkonforkanter, akustikpuds og flugtvejstrapper.


Vestergaard Nielsen A/S har været med fra starten af projekteringen er stolte over at være en del af et flot og spektakulært arkitektonisk byggeri for MÆRSK.Streethal Ørestad


I samarbejde med Københavns Kommune, PLH Arkitekter og Hamiconsult A/S skal Vestergaard Nielsen opfører en Streethal i Ørestad. Hallen får et areal på 1.700 kvadratmeter og skal stå færdig i maj måned næste år.


Hallen skal opføres som nabo til nabo til VM Bjerget, der i 2008 blev kåret til verdens bedste boligbyggeri ved World Architecture Festival.


Hallen er designet af Nord Architects, der har stået for processen frem til udformning af dispostionsforslag. PLH Arkitekter er underrådgiver til Vestergaard Nielsen A/S og skal stå for færdigprojekteringen.

Vandbeholder nr. 12 Tinghøj


Vestergaard Nielsen A/S er i en fagentreprise i gang med at udføre 10.000 m2 tagarbejde i en overdækning af Tinghøj beholderen i Søborg.


Beholderen - der er Danmarks største drikkevandsbeholder, med en kapacitet på 63.000 m3 - gennemgår i øjeblikket en større renovering, der skal sikre Københavns beboere rent drikkevand i årene fremover. 

Nordforbrændingen Hørsholm


Vestergaard Nielsen A/S ved at opføre Ovnlinje 5 for I/S Nordforbrændingen, hvor vi står for levering og montering af stålkonstruktion og lukning af hallen.

 

Ovnlinjen er en stålbygning, der er placeret op ad en eksisterende ovnelinie og er en del af en større udvidelse og optimering af Nordforbrændingen. 

Den nye ovnlinjes størrelse har givet arbejde i højder og med materiale i store dimensioner. Byggeriet er så langt er forløbet godt og vi holder tidsplanen for pojektet. 


Hvis du er interesseret i flere detaljer, kan du følge projektet på: www.ovnlinje5.dk

 


Copyright © Vestergaard Nielsen A/S